سرپرست وزارت احیا و انکشاف دهات با معاون نماینده خاص ملل متحد در افغانستان و هیأت همراه اش ملاقات نمود

noor_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۳ - ۱۲:۶
1

الحاج ملا محمد یونس آخندزاده سرپرست و زارت احیا و انکشاف دهات امروز در دفتر کارش با آقای اندریکا راتوتی معاون نماینده خاص ملل متحد در افغانستان و هیأت همراه اش ملاقات نمود.

در آغاز ملاقات معاون نماینده خاص ملل متحد در افغانستان در مورد فعالیت های شان برای وزیر صاحب معلومات داده و گفت که وزارت احیاء و انکشاف دهات یک وزارت مهم و سکتوری بوده که در تطبیق پروژه ها در مناطق روستایی نقش مهم را ایفا نموده و می خواهیم که از کمک های بشری بسوی تطبیق پروژه های انکشافی در حرکت باشیم .

همچنان آقای اندریکا راتوتی در مورد پروژه های مهم خصوصاً در بخش واش از همکاری های وزارت قدردانی نموده و علاوه نمود که ما پلان داریم تا در قسمت پروژه های آبرسانی با وزارت بیشتر کار نمائیم .

بعداً الحاج ملا محمد یونس آخند زاده سرپرست وزارت احیاء و انکشاف دهات ضمن خوش آمدید به مهمانان گفت: تطبیق پروژه های انکشافی یک گام مهم و مبرم بوده و باید نسبت به کمک های بشری به پروژه های بنیادی  اولویت داده شود.

همچنان وزیر صاحب در قسمتی از صحبت هایش افزود که مسئوولیت ما اینست تا با در نظرداشت اولویت های مردم پروژه ها بصورت شفاف و با کیفیت بهتر تطبیق گردیده تا مردم از آن بطور دوامدار مستفید گردند.

در پایان این ملاقات هردوطرف به همکاری های دوامدار یکدیگر تأکید نمودند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۸:۳۷
Background image

سیمینار هماهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی به پایان رسید

سیمینار سه روزه هماهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی وزارت احیاء و انکشاف دهات، امروز با سخنرانی محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات پایان یافت.

در این سیمینار، الحاج. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۸:۴۷
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت فراه دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با محترم الحاج ملا محمد حافظ مجاهد والی ولایت فراه دیدار نمود.

در آغاز این دیدار، والی ولایت فراه در مورد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۳:۳۷
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با متنفذین و محاسن ‌سفیدان ولایت پروان دیدار کرد

در آغاز دیدار، متنفذین ولایت پروان از فعالیت‌ های وزارت احیاء و انکشاف دهات در این ولایت ابراز رضایت نموده و گفتند: الحمدلله امارت اسلامی برای ما چنین زمینه‌ ای را فراهم ساخته است تا. . .

BACK TO NEWS