دیدار وزیر احیا و انکشاف دهات با رییس و اعضای شورای ولایتی لغمان

Ehsan_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۹/۱۸ - ۱۰:۱۷
لغمان

پوهندوی مجیب‌الرحمن کریمی، وزیر احیا و انکشاف دهات امروز در جریان سفری به ولایت لغمان که داکتر میرویس بلخی، وزیر معارف نیز در آن همراه بود، با رییس و اعضای شورای ولایتی و تعدادی از بزرگان قومی، جوانان و خانم‌ها دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار نمایندگان مردم از فعالیت‌های وزارت احیا و انکشاف دهات اظهار سپاس و قدردانی کرده، مشکلات و خواست‌های شان را که مهمترین آن‌ها ساخت سرک‌ها، پل‌ها و سربند‌ها بود، با جناب کریمی شریک کردند.
وزیر احیا و انکشاف دهات در پاسخ به این خواست‌ها گفت که تمام وزارت‌های سکتوری به گونه‌ی مشترک کار می‌کنند تا به خواست‌ها و نیازمندی مردم رسیدگی شود که برای ولایت لغمان نیز برنامه داریم تا هفت بند بزرگ اعمار کنیم.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۸:۵۴
Background image

تفاهم ‌نامه ‌های همکاری میان وزارت احیاء و انکشاف دهات و پوهنتون ‌های خصوصی به امضاء رسید

تفاهم ‌نامه ‌های همکاری میان انستیتیوت انکشاف دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات و پوهنتون ‌های خصوصی، امروز طی نشستی از سوی محترم الحاج محمد ارسلاح خروتی، معین امور آبادی دهات این وزارت،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۲:۲۵
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با بزرگان قومی و متنفذین ولایات پکتیا و خوست ملاقات نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات با بزرگان قومی و متنفذین ولایت های پکتیا و خوست دیدار نمود.

در این دیدار آنها خواستار تطبیق پروژه های بیشتر انکشافی در ولایات. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۹:۴۳
Background image

آغاز کار ساخت (۴) شبکه آبرسانی در مربوطات ولایت دایکندی

کار ساخت (۴) شبکه آبرسانی در مربوطات ولسوالی پاتو ولایت دایکندی به مصرف بیش از (۲۹،۹) میلیون افغانی از وزارت ریاست احیاء و انکشاف دهات طی محفلی توسط محترم الحاج مولوی عبدالرحمن حلیم. . .

BACK TO NEWS