جریان کار ساخت ۲۹۵ متر کانال آبیاری به ارزش ۱.۸ میلیون افغانی در لوگر

mrrd-admin
دوشنبه ۱۴۰۰/۵/۱۱ - ۱۴:۱۲
په لوګر کې د ۱.۸ میلیونه افغانیو په لګښت ۲۹۵ متره اوږد کانال جوړیږي

کار ساخت ۲۹۵ متر کانال آبیاری به ارزش ۱.۸ میلیون افغانی از سوی برنامه‌ی ملی میثاق شهروندی وزارت احیا و انکشاف دهات، در روستای کابل خیل بابوس پل علم، مرکز ولایت لوگر جریان دارد.

در جریان ساخت این کانال ۱۸۹۷ روزکاری برای کارگران فنی و غیرفنی ایجاد شده و پس از تکمیل شدن، ۱۰۰ خانواده از مزایای آن مستفید خواهند شد.

کانال یادشده ۱۷۰ جریب زمین زراعتی را تحت پوشش منظم آبیاری قرار می‌دهد.

گفتنی است که برنامه‌ی ملی میثاق شهروندی ۳۳۲ پروژه‌ی انکشافی را در پل علم، مرکز ولایت لوگر در سکتورهای آبرسانی، برق سولری، سرک‌های فرعی و د سترسی به آب آشامیدنی صحی تطبیق می‌کند که از آن جمله کار تعدادی از پروژه‌ها تکمیل شده و کار تعدادی دیگر رو به اکمال است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳ - ۸:۳۳
Background image

از روند کار اعمار (۹،۷۹) کیلومتر سرک در مربوطات ولسوالی برکی برک ولایت لوگر بازدید به عمل آمد

محترم الحاج محمد ارسلاح خروتی، معین امور آبادی دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات، در حالیکه محترم الحاج مولوی محمد قاسم امینی رئیس سرک سازی روستایی و محترم مولوی نورالله حکمت رئیس احیاء و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۳:۱۶
Background image

ورکشاپ آموزشی (GIS) در انستیتوت انکشاف دهات وزارت احیا و انکشاف دهات آغاز شد

ورکشاپ آموزشی سیستم معلومات جغرافیایی (GIS) از سوی انستیتوت انکشاف دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات، برای ۵۳ تن از کارمندان مرکزی این وزارت، امروز طی مراسمی توسط محترم الحاج محمد ارسلاح. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۰:۱۶
Background image

از روند کار های ساختمانی سرک ولسوالی واخان ولایت بدخشان بازدید به ‌عمل آمد

مولوی شرف‌الدین مسلم، معین پلان و پالیسی وزارت احیاء و انکشاف دهات، در جریان سفر کاری خود به ولایت بدخشان در رآس یک هیأت، از روند کار های ساختمانی سرک ولسوالی واخان که با هزینه (۳۶۵) می. . .

BACK TO NEWS