جریان کار ساخت ۱۸۵ پروژه‌ی انکشافی به ارزش بیش از ۳۲۰ میلیون افغانی در هلمند

content_manager
شنبه ۱۳۹۸/۱/۳۱ - ۹:۵۲
Helmand

کار ساخت ۱۸۵ پروژه‌ی انکشافی برنامه‌ی ملی میثاق شهروندی وزارت احیا و انکشاف دهات به ارزش ۳۲۰ میلیون افغانی، علاوه بر لشکرگاه، مرکز ولایت هلمند در ولسوالی‌های نادعلی و ناوه این ولایت جریان دارد.

این پروژه‌ها شامل حفر ۱۰ چاه آب آشامیدنی صحی و اعمار ۱۷۵ کانال معیاری می‌باشد که ۳۵ پروژه‌ی آن در ولسوالی نادعلی، ۱۰۰ پروژه در ناوه و ۵۰ پروژه‌ی دیگر در لشکرگاه در حال تطبیق است.

در جریان کارپروژه‌های متذکره ۱۵۳ هزار روز کاری برای کارگران فنی و غیر فنی ایجاد شده و پس از تکمیل شدن ۲۰۰ هزار تن از مزایای آن مستفید می شوند.

قابل ذکر است که با تطبیق پروژه‌های مذکور ۱۰۰ هزار جریب زمین زراعتی آبیاری شده و ۶۰۰ خانواده به آب آشامیدنی صحی دسترسی خواهند یافت.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۹:۱۹
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت پروان ملاقات نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات امروز در دفتر کارش با محترم شیخ عزیز الرحمن منصور والی ولایت پروان دیدار نمود.

در این دیدار والی پروان مشکلات و نیازمندی های. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۳:۵۲
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با نماینده دفتر یونیسف و هیئت همراه اش دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات امروز در دفتر کارش با داکتر تاج ‌الدین نماینده دفتر یونیسف و هیئت همراه اش دیدار نمود.

در آغاز دیدار، محترم تاج‌ الدین نماینده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۱۲:۲۹
Background image

وزیر محترم احیا و انکشاف دهات با رئیس دفتر (UNDP) و هیأت همراه اش دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات امروز در دفتر کارش با آقای ستیفن رودریکس رئیس دفتر (UNDP) و هیئت همراه اش دیدار نمود.

در این دیدار آقای ستیفن رودریکس رئیس. . .

BACK TO NEWS