جریان کار ساخت یک کیلومتر کانال آبیاری به ارزش ۱.۸ میلیون افغانی در ننگرهار

mrrd-admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۳/۳۰ - ۱۵:۷
جریان کار ساخت یک کیلومتر کانال آبیاری به ارزش ۱.۸ میلیون افغانی در ننگرهار

کار ساخت یک کیلومتر کانال آب زراعتی و ۴۰۰ متر دیوار محافظتی آن به ارزش ۱.۸ میلیون افغانی از سوی برنامه‌ی ملی میثاق شهروندی وزارت احیا و انکشاف دهات در روستای نری ویالی ولسوالی کامه‌ی ولایت ننگرهار جریان دارد.

در جریان ساخت این کانال ۱۶۵۸ روز کاری برای کارگران فنی و غیرفنی ایجاد شده و پس از تکمیل شدن ۳۴۶ خانواده از مزایای آن مستفید خواهند شد.

گفتنی است که کانال یادشده ۴۰۰ جریب زمین زراعتی را تحت پوشش منظم آبیاری قرار می‌دهد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱/۲۳ - ۱۰:۱۹
Background image

(۲۴۴) پروژه مختلف انکشافی در مربوطات ولایت لغمان تکمیل و به بهره‌ برداری سپرده شد

از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات، (۲۴۴) پروژه مختلف انکشافی در مربوطات ولسوالی‌ های علیشنگ و بادپش ولایت لغمان به ارزش (۲۷۸) میلیون افغانی تکمیل و طی محفلی توسط محترم الحاج ملا محمد. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱/۲۳ - ۱۰:۱۲
Background image

کار ساخت ( ۱۶۱ ) پروژه مختلف انکشافی در مربوطات ولایت لغمان آغاز گردید

کار اعمار (۱۶۱) پروژه‌ مختلف انکشافی در مربوطات ولسوالی علینگار ولایت لغمان، به هزینه حدود (۲۹۵) میلیون افغانی طی محفلی از طریق وزارت احیا و انکشاف دهات توسط الحاج ملا محمد یونس. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱/۶ - ۹:۲۹
Background image

آغاز کار (۶۸) پروژه انکشافی در مربوطات ولایت کاپیسا

کار (۶۸) پروژه انکشافی به ارزش(۱۲۰) میلیون افغانی در مربوطات ولسوالی تگاب ولایت کاپیسا از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات امروز طی محفلی توسط الحاج ملا محمد یونس آخندزاده سرپرست آن وزارت. . .

BACK TO NEWS