تکمیل کار ۳۷ پروژه و آغاز کار ۵۹ پروژه‌ی دیگر به ارزش مجموعی ۱۴۱ میلیون افغانی در غور

content_manager
یکشنبه ۱۳۹۸/۵/۱۳ - ۱۵:۴۸
غور

چکار ساخت ۳۷ پروژه‌ به ارزش ۳۸ میلیون افغانی در ولسوالی لعل و سرجنگل ولایت غور از سوی برنامه ملی میثاق شهروندی وزارت احیا و انکشاف دهات تکمیل شده و کار ۵۹ پروژه‌ی دیگر به ارزش ۱۰۳ میلیون افغانی در این ولسوالی آغاز شد.
پروژه‌های تکمیل شده شامل شبکه‌های آبرسانی، برق سولری، کانال‌های آبیاری زراعتی، دیوارهای محافظوی و شبکه‌های آبیاری زراعتی می‌باشد که در جریان کار آن‌ها 79543 روزکاری ایجاد و شده و پس از تکمیل شدن 8714 خانواده از مزایای پروژه‌های یاد شده مستفید شده اند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۵:۴۲
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت بغلان دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات امروز در دفتر کارش با محترم مولوی عبدالله مختار والی ولایت بغلان دیدار نمود.

در این دیدار والی ولایت بغلان مشکلات و نیازمندی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۸:۵۴
Background image

تفاهم ‌نامه ‌های همکاری میان وزارت احیاء و انکشاف دهات و پوهنتون ‌های خصوصی به امضاء رسید

تفاهم ‌نامه ‌های همکاری میان انستیتیوت انکشاف دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات و پوهنتون ‌های خصوصی، امروز طی نشستی از سوی محترم الحاج محمد ارسلاح خروتی، معین امور آبادی دهات این وزارت،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۲:۲۵
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با بزرگان قومی و متنفذین ولایات پکتیا و خوست ملاقات نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات با بزرگان قومی و متنفذین ولایت های پکتیا و خوست دیدار نمود.

در این دیدار آنها خواستار تطبیق پروژه های بیشتر انکشافی در ولایات. . .

BACK TO NEWS