تکمیل کار سروی ۲۶ پروژه‌ی انکشافی در ولسوالی‌های گلستان و جوین ولایت فراه

mrrd-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۹/۹ - ۱۴:۱۹
تکمیل کار سروی ۲۶ پروژه‌ی انکشافی در ولسوالی‌های گلستان و جوین ولایت فراه

سروی تخنیکی ۲۶ پروژه‌ی انکشافی از سوی دفتر انسجام برنامه‌های ساحوی وزارت احیا و انکشاف دهات در ولسوالی‌های جوین و گلستان ولایت فراه تکمیل شد.

این پروژه‌ها شامل ساخت دیوارهای اسنادی، کانال‌های آبیاری، بندهای آبگردان، چشمه‌ها، سربندها، پلچک‌ها و مکاتب می‌شود که با تطبیق آن‌ها صدها هکتار زمین زراعتی تحت پوشش منظم آبیاری قرار گرفته و از خطرات سیلاب‌های موسمی مصون خواهند ماند. بر علاوه، ساخت مکاتب مذکور برای هزاران دانش آموز زمینه‌ی تحصیل در فضای سالم درسی را فراهم می‌آورد.

گفتنی است که ولسوالی گلستان از جمله ولسوالی‌های به شدت محروم ولایت فراه است و در ۱۸ سال گذشته، به دلیل نا امنی‌ها هیچ پروژه‌ای در آن تطبیق نشده است، اکنون اما با تطبیق ۱۱ پروژه‌ی حیاتی از سوی وزارت احیا و انکشاف دهات، تغییرات مثبت چشمگیری در زندگی مردم این ولسوالی رونما خواهد شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۹:۹
Background image

کار ساخت (۴۲) شبکه‌ آب آشامیدنی صحی در مربوطات ولایت پکتیکا آغاز گردید

کار ساخت (۴۲) شبکه‌ آب آشامیدنی صحی در مربوطات ولسوالی‌ های گومل، وازیخوا، دیله، خوشامند، جانی‌خیل، چهار بران و شکین ولایت پکتیکا به مصرف بیش از (۲۰۱) میلیون افغانی از طریق وزارت احیا و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۸:۵۶
Background image

کار حفاری (۴۰) حلقه چاه آب آشامیدنی صحی در مربوطات ولایت میدان وردک آغاز گردید

کار حفاری (۴۰) حلقه چاه نیمه عمیق آب آشامیدنی صحی در مربوطات میدان شهر مرکز ولایت میدان وردک و ولسوالی های نرخ و سید آباد این ولایت از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات طی محفلی توسط محترم. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۰:۳۸
Background image

کار ساخت(۱۲) شبکهٔ آبرسانی در مربوطات ولایت بامیان آغاز گردید

کار ساخت(۱۲) شبکه آبرسانی به‌ ارزش حدود (۳۷) میلیون افغانی در مربوطات مرکز و ولسوالی یکاولنگ ولایت بامیان از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات طی محفلی توسط محترم الحاج ملا محمد یونس اخند. . .

BACK TO NEWS