تکمیل کار حفر ۴ حلقه چاه آب آشامیدنی در نیمروز

Ehsan_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۴/۳ - ۹:۲۶
نیمروز

کار حفر ۴ حلقه چاه آب آشامیدنی صحی مجهز به بمبه‌ی دستی به ارزش ۳۵۱ هزار افغانی از سوی برنامه‌ی ملی میثاق شهروندی وزارت احیا و انکشاف دهات در روستای کوند کیچ ولسوالی چهار برجک ولایت نیمروز تکمیل و به بهره برداری سپرده شد.

در جریان تطبیق این پروژه ۳۱۶ روز کاری برای کارگران فنی و غیر غنی ایجاد شده و با تکمیل آن ۲۳۲ تن از باشندگان محل به آب آشامیدنی صحی دسترسی خواهند یافت.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۸:۳۷
Background image

سیمینار هماهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی به پایان رسید

سیمینار سه روزه هماهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی وزارت احیاء و انکشاف دهات، امروز با سخنرانی محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات پایان یافت.

در این سیمینار، الحاج. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۸:۴۷
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت فراه دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با محترم الحاج ملا محمد حافظ مجاهد والی ولایت فراه دیدار نمود.

در آغاز این دیدار، والی ولایت فراه در مورد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۳:۳۷
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با متنفذین و محاسن ‌سفیدان ولایت پروان دیدار کرد

در آغاز دیدار، متنفذین ولایت پروان از فعالیت‌ های وزارت احیاء و انکشاف دهات در این ولایت ابراز رضایت نموده و گفتند: الحمدلله امارت اسلامی برای ما چنین زمینه‌ ای را فراهم ساخته است تا. . .

BACK TO NEWS