تکمیل و بهره برداری ساختمان(۱۲) دیوار استنادی ولایت زابل

noor_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۳/۲ - ۱۲:۲۳
2

کار ساختمان (۱۲) دیوار استنادی به ارزش (۲۳۵۰۰۰) دالر در مربوطات قلات مرکز زابل و ولسوالی شاجوی به کمک مالی پرگرام غذایی چهان  (WFP) زیر چتر و نظارت ریاست احیا وانکشاف دهات آن ولایت تکمیل و به بهره برداری سپرده شد.

از جمله دیوار های استنادی متذکره شش دیوار آن در مناطق سپینه غبرگه و نورک تکمیل گردیده که هر دیوار آن (۴۸) متر طول و (۴) متر بلندی دارد . همچنان شش دیوار دیگر آن در قرای جمال خیل و جعفر ولسوالی شاجوی اعمار گردیده که چهار دیوار آن (۸۰) متر و دو دیوار آن دو متر طول و (۳) متر بلندی دارد. در پروژه های متذکره برای (۲۵۰) تن کارگر زمینه کار فراهم گردیده است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۹:۳۰
Background image

وزیر محترم وزارت احیاء و انکشاف دهات معرفی شد

به اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی الحاج ملا عبداللطیف منصور صاحب که به حیث وزیر وزارت احیاء و انکشاف دهات تعیین گردیده بود امروز طی محفلی از طرف مولوی سیف الرحمن تائب. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۹:۹
Background image

کار ساخت (۴۲) شبکه‌ آب آشامیدنی صحی در مربوطات ولایت پکتیکا آغاز گردید

کار ساخت (۴۲) شبکه‌ آب آشامیدنی صحی در مربوطات ولسوالی‌ های گومل، وازیخوا، دیله، خوشامند، جانی‌خیل، چهار بران و شکین ولایت پکتیکا به مصرف بیش از (۲۰۱) میلیون افغانی از طریق وزارت احیا و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۸:۵۶
Background image

کار حفاری (۴۰) حلقه چاه آب آشامیدنی صحی در مربوطات ولایت میدان وردک آغاز گردید

کار حفاری (۴۰) حلقه چاه نیمه عمیق آب آشامیدنی صحی در مربوطات میدان شهر مرکز ولایت میدان وردک و ولسوالی های نرخ و سید آباد این ولایت از طریق وزارت احیاء و انکشاف دهات طی محفلی توسط محترم. . .

BACK TO NEWS