تدویر برنامه‌ی آموزشی دو روزه برای ۷۴۳ تن از اعضای گروپ‌های پس‌انداز در ولایت خوست

mrrd_admin
شنبه ۱۳۹۹/۷/۲۶ - ۱۴:۵۸
په خوست ولایت کې د سپما ګروپونو ۷۴۳ غړیو ته روزنه ورکړل شوه

برنامه‌ی ملی انکشاف اقتصاد روستایی وزارت احیا و انکشاف دهات کارگاه آموزشی دو روزه را برای ۷۴۳ تن از اعضای ۸۵ گروپ پس انداز در ۲۳ روستای واقع در مرکز و ولسوالی‌ مندوزی و اسماعیل خیل ولایت خوست دایر کرد.

شرح اهداف برنامه در مناطق روستایی، شیوه‌‌ی حصول عضویت در گروپ‌های و توضیح ارزش پس‌انداز از جمله عناوینی بود که در جریان این کارگاه برای اشتراک کنندگان تدریس شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۸:۵۴
Background image

تفاهم ‌نامه ‌های همکاری میان وزارت احیاء و انکشاف دهات و پوهنتون ‌های خصوصی به امضاء رسید

تفاهم ‌نامه ‌های همکاری میان انستیتیوت انکشاف دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات و پوهنتون ‌های خصوصی، امروز طی نشستی از سوی محترم الحاج محمد ارسلاح خروتی، معین امور آبادی دهات این وزارت،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۲:۲۵
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با بزرگان قومی و متنفذین ولایات پکتیا و خوست ملاقات نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات با بزرگان قومی و متنفذین ولایت های پکتیا و خوست دیدار نمود.

در این دیدار آنها خواستار تطبیق پروژه های بیشتر انکشافی در ولایات. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۹:۴۳
Background image

آغاز کار ساخت (۴) شبکه آبرسانی در مربوطات ولایت دایکندی

کار ساخت (۴) شبکه آبرسانی در مربوطات ولسوالی پاتو ولایت دایکندی به مصرف بیش از (۲۹،۹) میلیون افغانی از وزارت ریاست احیاء و انکشاف دهات طی محفلی توسط محترم الحاج مولوی عبدالرحمن حلیم. . .

BACK TO NEWS