ایجاد گروپ‌های پس‌انداز برنامه‌ی ملی انکشاف اقتصاد روستایی در سمنگان

content_manager
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۸/۱۳ - ۱۴:۳۱
Establishment of savings groups of Women Economic Empowerment Rural Development Program in Samangan

برنامه‌ی ملی انکشاف اقتصاد روستایی وزارت احیا و انکشاف دهات ۲۴ گروپ را در دو شورای انکشافی ولسوالی حضرت سلطان ولایت سمنگان ایجاد کرد.

دیدار از کارکردهای ۲۰ گروپ پس‌انداز که ۱۴۰ تن در آن عضویت دارند از اقدامات اخیری است که کارمندان ساحوی این برنامه در ولایت سمنگان انجام داده‌اند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۲:۲۵
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با بزرگان قومی و متنفذین ولایات پکتیا و خوست ملاقات نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات با بزرگان قومی و متنفذین ولایت های پکتیا و خوست دیدار نمود.

در این دیدار آنها خواستار تطبیق پروژه های بیشتر انکشافی در ولایات. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۹:۴۳
Background image

آغاز کار ساخت (۴) شبکه آبرسانی در مربوطات ولایت دایکندی

کار ساخت (۴) شبکه آبرسانی در مربوطات ولسوالی پاتو ولایت دایکندی به مصرف بیش از (۲۹،۹) میلیون افغانی از وزارت ریاست احیاء و انکشاف دهات طی محفلی توسط محترم الحاج مولوی عبدالرحمن حلیم. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۳
Background image

مجلس طرزالعمل مشخصات پایپ ها و میتر ها، چک و کنترول آن به اشتراک شرکت های تولیدی دایر گردید

مجلس طرزالعمل مشخصات پایپ ها و میتر ها، چک و کنترول آن از طریق ریاست آبرسانی و حفط الصحه روستایی به اشتراک محترم الحاج محمد ارسلاح خروتی معین امور ابادی دهات وزارت ، انجنیر حبیب الرحمن. . .

BACK TO NEWS