آگاهی دهی در مورد ویروس کرونا برای اعضای ۱۳ گروپ پس انداز در غزنی

Ehsan_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۳/۲۷ - ۶:۲۹
غزنی

اعضای ۱۳ گروپ پس‌انداز برنامه‌ی انکشاف اقتصاد روستایی وزارت احیا و انکشاف دهات در غزنی، توصیه‌های صحی حاوی راه‌های جلوگیری از ابتلا به کرونا و وقایه در برابر این ویروس را دریافت کردند.

گروپ‌های مذکور، در نخستین مرحله از کمپاین «قریه به قریه-خانه به خانه» در غزنی، توصیه‌های وزارت صحت عامه همچون شستشوی مکرر دست‌ها، استفاده از مواد ضد عفونی کننده جهت پاک کردن وسایل و لوازم خانه و تا حد امکان خودداری از گشت و گذار در اماکن مزدحم را فرا گرفتند.

گفتنی از است که از مجموع ۲۶۴ گروپ پس‌انداز تاسیس شده در ولایت غزنی، برای ۱۸۳ گروپ آن از جانب برنامه انکشاف اقتصاد روستایی به همکاری موسسه‌ی کوار، در مورد ویروس کویید-۱۹ آگاهی‌هی شده است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۸:۳۷
Background image

سیمینار هماهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی به پایان رسید

سیمینار سه روزه هماهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی وزارت احیاء و انکشاف دهات، امروز با سخنرانی محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات پایان یافت.

در این سیمینار، الحاج. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۸:۴۷
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت فراه دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با محترم الحاج ملا محمد حافظ مجاهد والی ولایت فراه دیدار نمود.

در آغاز این دیدار، والی ولایت فراه در مورد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۳:۳۷
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با متنفذین و محاسن ‌سفیدان ولایت پروان دیدار کرد

در آغاز دیدار، متنفذین ولایت پروان از فعالیت‌ های وزارت احیاء و انکشاف دهات در این ولایت ابراز رضایت نموده و گفتند: الحمدلله امارت اسلامی برای ما چنین زمینه‌ ای را فراهم ساخته است تا. . .

BACK TO NEWS