آغاز کار ساخت ۷ کیلومتر سرک به ارزش ۳.۱ میلیون افغانی در لغمان

Ehsan_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۸/۲۸ - ۱۴:۵۶
لغمان

کار ساخت ۷ کیلومتر سرک به ارزش ۳.۱ میلیون افغانی از سوی برنامه راه سازی روستایی وزارت احیا و انکشاف دهات در منطقه‌ی ماسمود ولسوالی الیشنگ ولایت لغمان آغاز شد.
به گفته‌ی رییس احیا و انکشاف دهات لغمان، کار این سرک در وقت معین آن تکمیل شده و باعث ایجاد سهولت‌های ترانسپورتی برای مردم محل خواهد شد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۴:۰
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات به ولایت های غزنی و زابل سفر نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور، وزیر احیاء و انکشاف دهات و هیآت همراه شان از ریاست های احیاء و انکشاف دهات ولایت های غزنی و زابل دیدار نمودند.

 

 در این دیدار محترم وزیر صاحب با. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۷ - ۸:۲۴
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت نورستان و بزرگان قومی آنجا دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با الحاج مولوی زین‌العابدین عابد والی ولایت نورستان و بزرگان قومی آن ولایت دیدار نمود.

در آغاز این دیدار،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۴:۲۵
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با متنفذین اهل تشیع دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با سید حسن فاضل زاده متنفذ اهل تشیع و نماینده گان شان دیدار نمود.

در آغاز این دیدار، سید حسن فاضل زاده در. . .

BACK TO NEWS