تهیه‌ی آب آشامیدنی صحی برای ۴۵۰ خانواده در تخار

mrrd-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۳/۲۵ - ۱۵:۱۵
تهیه‌ی آب آشامیدنی صحی برای ۴۵۰ خانواده در تخار

با ساخت یک شبکه‌ی آبرسانی سولری به ارزش ۵.۵ میلیون افغانی از سوی برنامه‌ی آبرسانی و حفظ الصحه روستایی، وزارت احیا و انکشاف دهات در روستای کیوان جدید ولسوالی رُستاق ولایت تخار، ۴۵۰ خانواده به آب آشامیدنی صحی دسترسی یافته اند.

این پروژه شامل نصب ۳۰ تخته سولر، اعمار دیوار احاطوی برای محافظت سولرها، ساخت یک باب ذخیره ارتفاعی، امتداد ۷.۸ کیلومتر پایپ لاین شبکه و نصب ۲۰۵ شیردهن می‌شود و در جریان تطبیق آن ۴۶۰۰ روز کاری نیز ایجاد شده است.

 

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۸:۳۷
Background image

سیمینار هماهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی به پایان رسید

سیمینار سه روزه هماهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی وزارت احیاء و انکشاف دهات، امروز با سخنرانی محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات پایان یافت.

در این سیمینار، الحاج. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۸:۴۷
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت فراه دیدار نمود

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کاراش با محترم الحاج ملا محمد حافظ مجاهد والی ولایت فراه دیدار نمود.

در آغاز این دیدار، والی ولایت فراه در مورد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۵ - ۱۳:۳۷
Background image

وزیر محترم احیاء و انکشاف دهات با متنفذین و محاسن ‌سفیدان ولایت پروان دیدار کرد

در آغاز دیدار، متنفذین ولایت پروان از فعالیت‌ های وزارت احیاء و انکشاف دهات در این ولایت ابراز رضایت نموده و گفتند: الحمدلله امارت اسلامی برای ما چنین زمینه‌ ای را فراهم ساخته است تا. . .

BACK TO NEWS